Blockchain

Blockchain Foundation

Xurux

1-daagse klassikale  training

Xurux-academy: 595 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 59,50 euro

Inhoud

Blockchain wordt gezien als technologie met impact. Het heeft de belofte businessmodellen te verstoren, te veranderen en te verbeteren. Deze cursus leert je de basis van wat een blockchain is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor mensen en organisaties.

Over de training

Na de training ben je in de basis vertrouwd met de kenmerken van een blockchain. Je kunt de verschillen tussen diverse blockchains duiden en kent de diversiteit aan mogelijkheden. Op basis hiervan kun je een eerste evaluatie doen binnen je eigen organisatie.

Lees meer

Blockchain Business Foundation

Xurux

1-daagse klassikale  training

Xurux-academy: 975 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 97,50 euro

Inhoud

Blockchain heeft de belofte een minstens zo grote impact op de wereld te hebben als het internet. Het verandert, verstoort en verbetert allerlei business modellen en processen. Met deze cursus richten we ons vizier op blockchain technologie en de impact voor bedrijven.

Doelstelling

Na de training heb je een goed beeld over de verschillende complicaties die blockchain met zich meebrengt. We gaan diep in op smart contracts, Initial Coin Offerings (ICO’s), permissioned ledgers en plaatsen blockchain in juridische context.

Lees meer

Blockchain Deep Dive

Xurux

3-daagse klassikale  training

Xurux-academy: 2750 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 275,00 euro

Inhoud

Laat je onderdompelen in de wereld van blockchain technologie. Drie dagen lang gaan we diep in op een technologie met grote maatschappelijke gevolgen. Aan de hand van wetenschappelijke modellen (spel theoretisch, economisch en wiskundig) plaatsen we het in de, (sociaal-) economische en sociaal-maatschappelijke context.

Deze cursus gaat diep in op toepassingsmogelijkheden, ook in uw markt. We kijken hoe de implementatie binnen organisaties en ketens in praktijk gebracht wordt en gaan in op de organisatie en ketens van de deelnemers.

Lees meer