EIM-ECM-WfM

Big Data Foundation

Duur: 3-daagse training

IMF Academy: 2680 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 201 euro

Inhoud

In deze certificerende Big Data opleiding leert u wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn voor uw organisatie. U krijgt een overzicht van verschillende relevante Big Data strategieën, Big Data systemen en Big Data architectuur principes.

Lees meer

Business Process Management (Schriftelijk)

10 delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198 euro

Inhoud

De 10-delige schriftelijke opleiding over Business Process Management (BPM) is al jarenlang dé opleiding over procesoptimalisering in complexe administratieve omgevingen. In deze unieke opleiding delen de auteurs met u hun ervaringen, best practices, toe te passen methoden en technieken en het gebruik van tooling. Centraal in deze opleiding staat hoe u met Business Process Management (BPM) nog meer rendement uit uw organisatie behaalt. 

Lees meer

Functioneel beheer in de publieke sector

5-daagse klassikale training

IMF Academy: 3680 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 184 euro

Inhoud

Functioneel Beheer in de Publieke Sector is belangrijker dan ooit!

Door het toenemende belang van informatievoorziening binnen publieke organisaties wordt ook Functioneel Beheer als discipline steeds belangrijker. Functioneel Beheer focust zich op het beheer aan de vraagkant en richt zich op de gebruikers. Het gaat hierbij niet om de IT-techniek, maar om de ondersteuning van de bedrijfsprocessen door een goede informatievoorziening.

Lees meer

Big Data Practitioner

Duur: 2-daagse training

IMF Academy: 1780 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 133 euro

Inhoud

In deze 2-daagse certificerende Big Data opleiding wordt u opgeleid tot Big Data Practitioner. U kunt deze opleiding zien als een vervolgopleiding van de Big Data Foundation opleiding. Bij voldoende basiskennis kunt u ook direct instappen in de Big Data Practitioner opleiding..

Lees meer

Informatiemanagement in de publieke sector

5-daagse opleiding

IMF Academy: 3680 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 184 euro 

Inhoud

Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment – met name in publieke organisaties – veel gevraagd. Wilt u uw organisatie versterken op het snijvlak van bestuurlijke processen, informatievoorziening en IT? Dan is dit de opleiding voor u!

Lees meer

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - Schriftelijk

10 delige schriftelijk cursus

IMF Academy: 2480 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 248 euro 

Inhoud

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence. De CBIP titel is in het leven geroepen door The Data Warehousing Institute (TDWI), een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is.

Lees meer

Document Management

10-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198,00 euro

Inhoud

Wist u dat 80%, zo niet meer, van de kennis in organisaties in de vorm van documenten (zowel digitaal als analoog) is opgeslagen? Het verwerken van al deze documenten slorpt een substantieel deel van uw totale bedrijfskosten op. Belangrijker nog is dat een niet efficiënt en effectief documenten- c.q. informatiebeheer in hoge mate uw in- en externe communicatie ondermijnt waardoor uw productiviteit in negatieve zin wordt beïnvloed.

Lees meer

Certified Data Science Professional

10-daagse klassikale opleiding

IMF Academy: 6580 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 329 euro

Inhoud

Het thema Big Data staat wereldwijd sterk in de belangstelling omdat er nog nooit zulke hoeveelheden data beschikbaar zijn geweest en nog nooit zo snel nieuwe data worden geproduceerd door mensen en sensoren. Big Data is niet alleen groot, maar ook complex, gevarieerd en in real-time. Zowel de data-infrastructuur als de huidige kennis onder informatici is veelal ontoereikend om met Big Data om te gaan.

Lees meer

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - 14 dagen klassikaal

15 daagse klassikale training + 3 deelexamens

IMF Academy: 7980 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 399 euro 

Inhoud

De Certified Business Intelligence Professional (CBIP) titel is een wereldwijd erkende titel en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise instituut op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing.

Bent u al jaren werkzaam als Business Intelligence expert en wilt u tot de top behoren in uw vakgebied? Verhoog dan uw marktwaarde als gecertificeerd Business Intelligence professional en laat u opleiden tot Certified Business Intelligence Professional (CBIP).

Lees meer

Enterprise Information Management TIMAF

Op maat samen te stellen vakinhoudelijke leergang tot EIM Practitioner, Specialist of Master

TIMAF: Diverse prijzen

EIM-campus voordeel: 7,5% op genoemde prijzen

Inhoud

Unieke opleiding voor professionals en organisaties die succesvol willen zijn in hun digitale transformatie.

In drie fasen naar een lerende organisatie

Van basis, naar verdieping naar een zelflerende digitale organisatie.

Lees meer

Kennismanagement in de praktijk

9-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1980 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 198 euro

Inhoud

Kennismanagement richt zich op het beheersen van processen waarmee de kennis in een organisatie wordt geëxploiteerd, waarmee nieuwe kennis wordt geïmporteerd, geborgen en gedistribueerd, verder ontwikkeld en gecombineerd en waarmee verouderde kennis kan worden afgestoten. Kennismanagement is in tal van organisaties een hot topic. In deze zeer actuele en praktische cursus zult u inzicht krijgen in wat kennismanagement is, de wijze waarop IT ingezet kan worden en de kritische succesfactoren met betrekking tot de implementatie van kennismanagement.

Lees meer

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - 5 dagen klassikaal

5 daagse training

IMF Academy: 3980 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 199 euro 

Inhoud

In slechts 5 dagen optimaal voorbereid op het CBIP examen!

CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde Business Intelligence professionals steeds groter. Daarom nodigen wij u en uw teamleden uit deel te nemen aan deze verkorte CBIP training. In deze training wordt u in slechts 5 dagen klaargestoomd voor het officiële CBIP examen van TDWI. TDWI staat voor The Data Warehousing Institute en is hét kennis- en expertise instituut op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing.

Lees meer