Projectmanagement

Programma Management

9-delige schriftelijke cursus

IMF Academy: 1795 euro

EIM-campus voordeel: 10% --> 179,50 euro

Inhoud

In veel branches (en zeker in de IT-branche) is programma management (het gelijktijdig aansturen van een veelheid aan projecten) een nieuwe discipline. Als programma manager bent u niet zozeer geïnteresseerd in de inhoud van de projecten, als wel in hun samenhang en in de vraag of alle projecten in samenhang tot resultaat leiden.

Het fenomeen programma management gaat de komende jaren heel belangrijk worden. De weg naar het professioneel managen van succesvolle programma’s is evenwel geplaveid met de nodige obstakels.

Doel

Hoe u deze kunt obstakels kunt overwinnen leert u in deze unieke cursus.
De cursus is, naast andere methodes, voor een deel gebaseerd op de programma management methode Managing Successful Programmes (MSP) van OGC, dezelfde organisatie die ook ITIL en PRINCE® heeft ontwikkeld.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor:

  • Programma managers
  • (Senior) projectmanagers
  • Senior projectleiders
  • Alle organisaties die de programma management aanpak overwegen

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".