Projectmanagement

Project Control

Klassikale opleiding in 9 avonden

IMF Academy: 3100 euro

EIM-campus voordeel: 4% --> 116,25 euro

Inhoud

Helaas hebben veel controllers en projectleiders geen idee of projecten binnen hun organisatie op tijd worden opgeleverd, binnen het budget worden opgeleverd en of de afgesproken kwaliteit wordt gerealiseerd. De vraag naar projectcontrollers neemt daarom sterk toe. Steeds meer organisaties hebben vacatures voor gekwalificeerde project- controllers.
 

Wanneer u geen idee heeft of uw project budgetoverschrijding heeft of krijgt en hoeveel dat dan is, dan bent u niet de enige! Wij bieden u daarom een gespecialiseerde opleiding aan op het vakgebied Project Control. De opleiding wordt zowel via open inschrijving (9 avonden) als in-company georganiseerd.

Doel

De opleiding ‘Project Control’ is een praktijkgerichte opleiding die geschikt is voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met het sturen en beheersen van projecten. In de opleiding wordt aandacht besteed aan onder meer organisatieleer, dynamiek van projecten, teamwork en essenties van projectmanagement. Daarnaast komen de beheersaspecten van tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s ruim aan bod. Deze opleiding is derhalve nuttig voor projecten van groot tot klein, in alle sectoren.
 
Als deelnemer ontwikkelt u een onderbouwde visie op Project Control. Vanuit een bedrijfskundig en financieel perspectief wordt aandacht geschonken aan het gedrag en de dynamiek van projecten in relatie tot de rest van de organisatie.

In overleg met de cursusleiding kunt u eigen cases inbrengen en het programma mede afstemmen op uw specifieke behoefte. Het lesprogramma schenkt aandacht aan grote en kleine projecten in diverse sectoren en biedt u een diepgaande kennismaking met het vakgebied Project Control. Naast een gedegen theoretische basis bevat de opleiding Project Control ook actuele en spraakmakende cases, de meest recente inzichten en een flink deel ervaringsdeskundigheid met een hoog praktisch (en toepasbaar) gehalte.
De theorie is doorspekt met de nodige ‘streetwiseness’.

Voor wie?

De praktijkgerichte opleiding Project Control leidt op tot gekwalificeerde ‘project controllers’, die in staat zijn de sturing en beheersing van complexe projectvraagstukken in de praktijk aan te kunnen. Wij denken hierbij aan (project) controllers, hoofden administratie, administrateurs, business en financial controllers, managers finance & accounting, accountants, project managers, project leiders, project ondersteuners, cost engineers, etc.

PE-punten

De opleiding Project Control is NBA gecertificeerd en geeft recht op 35 PE-punten. 

Diploma

De Opleiding Project Control biedt u de mogelijkheid om het diploma ‘Project Control’ te behalen. Naast verplichte aanwezigheid tijdens alle lessen legt u een schriftelijk examen af aan het einde van de opleiding. Dit examen wordt u aangeboden via e-learning en maakt u in uw eigen tijd en vanaf uw eigen locatie. Als u dit examen met goed gevolg aflegt en u bent alle avonden aanwezig geweest, ontvangt u het officiële OPC-diploma. Deelnemers die het examen niet wensen af te leggen ontvangen een certificaat van deelname. De kosten voor het examen bedragen € 150,-.

Herexamen

Wij bieden u een unieke garantie. Mocht u één of meer lessen verhinderd zijn, dan kunt u deze tijdens een volgende cyclus kosteloos inhalen, mits er plaatsen vrij zijn en in overleg. Mocht u onverhoopt niet slagen voor het online examen, dan mag u tegen een gereduceerd tarief herexamen doen.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".