Projectmanagement

SAFe 4.5 Program Consultant (SPC)

4 daagse klassieke training

IMF Academy: 2096 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 157,20 euro

Inhoud

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training wordt u door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 4.5 Program Consultant (SPC) examen.

SAFe Program Consultant (SPC) – succesvol implementeren van SAFe

In deze officiële SPC training leert u hoe u een Lean-Agile transformatie kunt leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). U leert hoe u efficiënt programma's kunt coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunt lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunt bouwen en een Lean portfolio mogelijk kunt maken. De eerste twee dagen van de training - Leading SAFe - zullen u voorzien van de basis om SAFe aan anderen te kunnen onderwijzen. De laatste twee dagen richten zich uitsluitend op wat er nodig is om SAFe succesvol in uw onderneming te implementeren.

SAFe Program Consultant (SPC) – wat leert u?

In deze SAFe Program Consultant (SPC) training leert u ondermeer:

 • een Lean-Agile transformatie van uw onderneming leiden;
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) implementeren;
 • een Lean portfolio aanmaken;
 • de organisatie afstemmen op een gemeenschappelijke taal en manier van werken;
 • een waardestroom identificatie uitvoeren;
 • Agile Release Trains (ARTs) lanceren en ondersteunen en large solutions coördineren;
 • een implementatie-uitrol/strategie opbouwen en uitvoeren;
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) configureren voor een specifieke bedrijfscontext;
 • managers en leidinggevenden opleiden m.b.t. Leading SAFe;
 • handelen als een SAFe 4.5 Lean Agile leader (SL) certificeringsvertegenwoordiger; en
 • uw learning journey voortzetten en ingeschakeld worden om andere SAFe rollen in uw onderneming te trainen.

SAFe Program Consultant (SPC) – voor wie?

De 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training en certificering is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk voor en betrokken zijn bij de implementatie van Agile programma's en portfolio's in organisaties die de omschakeling willen maken naar Lean-Agile. Wij denken dan aan consultants, leidinggevenden, managers en directeuren; portfolio beheerders; personeel van het Project Management Office (PMO); professionals, quality assurance- (qa) en IT-beheer; programma- en projectmanagers; product managers en product lijnmanagers; personeel van procesleiding en lifecycle beheer; enterprise, system en solution architecten; c

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".