Projectmanagement

SAFe 4.4 Release Train Engineer (RTE)

4 daagse klassieke training

IMF Academy: 2196 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 164,70 euro

Inhoud

De Release Train Engineer (RTE) is een nieuwe, belangrijke rol in het Scaled Lean-Agile domein en brengt specifieke verantwoordelijkheden en uitdagingen met zich mee. Tijdens deze 3-daagse SAFe 4.5 Release Train Engineer (RTE) training wordt u opgeleid tot een volwaardige - gecertificeerde - Release Train Engineer (RTE).

Release Train Engineer (RTE) in de SAFe organisatie – wat leert u?

U leert o.m.:

  • wat de rol en verantwoordelijkheden van een Release Train Engineer (RTE) in een SAFe organisatie inhouden;
  • uw Agile en Lean kennis te gebruiken om waarde te creëren d.m.v. Agile Release Trains (ARTs) en waardestromen (Value Streams);
  • de waarde uitvoering te ondersteunen in grote en complexe waardestromen;
  • activiteiten te faciliteren ter bevordering van de Agile Release Trains (ARTs);
  • goed presterende Agile Release Trains (ARTs) te bouwen;
  • hoe u van begin tot eind waardestromen kunt faciliteren en opleveren d.m.v. Agile Release Trains (ARTs); en
  • hoe u high-performing Agile Release Trains (ARTs) kunt bouwen door als coach en dienend leider op te treden.

Ook gaat u aan de slag om een Program Increment (PI) te plannen en uit te voeren. Het daarbij behorende Program Increment (PI) planning evenement is de beste manier om iedereen bekend te maken met dezelfde context en business visie. Al met al een boeiende training waarin u tevens kennis en ervaring kunt delen met uw collega Release Train Engineers (RTEs) over deze nieuwe rol binnen de SAFe enterprise.

Certified SAFe Release Train Engineer (RTE) – voor wie?

De 3-daagse Release Train Engineer (RTE) training is opgezet voor Release Train Engineers (RTEs), Value Stream Engineers (VSEs), programma- en projectmanagers, Scrum Masters, SAFe Agilists, Agile coaches en SAFe Program Consultants (SPCs).

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".