EIM-ECM-WfM

Enterprise Input Management Solutions

5-daagse leergang

IMF Academy: Prijs en voordeel opvraagbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoud

We worden allemaal geconfronteerd met de enorme veranderingen in de inkomende communicatie tussen klant en organisatie. Papier neemt af, maar e-mail, elektronische formulieren en SmartPhone apps voor interactie nemen in rap tempo toe. Hierdoor verandert ook de wijze waarop wij de verwerking van inkomende fysieke of digitale documenten anders en meer strategisch voor het bedrijf willen inzetten. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger bij al die ontwikkelingen bij te blijven. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EIMS- landschap?

Doel van de leergang

Het doel van deze leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een duidelijk overzicht hebben van een complete EIMS-oplossing en deze in hun eigen praktijksituatie kunnen toepassen.

De leergang introduceert een architectuurmodel waarmee het hele proces, van ontvangst van de post (of elektronische data/documenten) tot en met de archivering en de koppeling met het bedrijfsproces, wordt afgedekt. Per module krijgen deelnemers vervolgens inzicht in de verschillende aspecten van hardware (scanning), Capture software platformen en specifieke EIM en DMR toepassingen zoals documentclassificatie, factuurverwerking en substitutie.

Tijdsbesteding

Gedurende 5 dagen worden in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten. De frequentie van de lesdagen is eens per 2 à 3 weken.

Certificaat/Diploma

Je krijgt een certificaat van deelname.
Als je ook het examen met een positief resultaat afrondt, ontvang je ook een diploma.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".