EIM-ECM-WfM

Electronic Records Management (ERM)

4-daagse Master training

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro

Inhoud

De 4-daagse Engelstalige Electronic Records Management training biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. De training is geschikt voor personen werkzaam in alle typen organisaties, zowel in de publieke als in de private sector. Alle typen records zullen aan de orde komen; de nadruk zal echter worden gelegd op elektronische records.

Wie is AIIM

AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management. AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profit organisatie

ERM voor wie en waarom

De Electronic Records Management (ERM) training is onder andere interessant voor Business Managers, Content, Document en Archief Managers, Compliance Officers, Risk Managers, Records Management Professionals, maar ook voor solution integrators en providers, sales consultants, project managers en technische staf.
De ERM certificering staat garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteitsniveau
U positioneert uzelf definitief als ERM professional binnen het vakgebied
U bent op de hoogte van ‘real world solutions’ en ‘best practices’ voor de uitdagingen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt
U komt in contact met ERM topexperts in het vakgebied die openstaan voor inhoudelijke discussie
U heeft toestemming om de officiële logo’s van AIIM op al uw communicatie-uitingen (business cards, e-mail, e.d.) op te nemen

Tijdsbesteding

Gedurende 4 dagen wordt in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten.
De training wordt gegeven op 4 aansluitende dagen.

ERM Master (ERMm) certificering

In 4 dagen bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs om Electronic Records Management efficiënt in uw organisatie te implementeren. Wanneer u het examen succesvol afrondt, ontvangt u het officiële ERM Master (ERMm) certificaat van AIIM. De ERM certificering is 5 jaar geldig.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus"