EIM-ECM-WfM

Business Process Management (AIIM)

4 daagse opleiding

IMF Academy: 2415 euro

EIM-campus voordeel: 5% --> 120,75 euro

Inhoud

De 4-daagse Engelstalige Business Process Management (BPM) training behandelt alle ins en outs van o.m. business drivers, flowcharts, procesmodellering, SOA en andere architecturen, Six Sigma/BPR/TQM/Lean en andere BPM-methodieken en de implementatie van een BPM project binnen uw organisatie. U maakt kennis met internationale best practices in BPM.

BPM voor wie en waarom

De Business Process Management (BPM) training is onder andere interessant voor: business managers, business consultants, IT professionals, IT managers, consultants van leveranciers en implementatiepartners.

Cursisten die het BPM examen succesvol afronden, ontvangen het officiële BPM Master certificaat van AIIM. De BPM certificering is 5 jaar geldig.
U ontvangt het BPM werkboek en toegang tot ondersteunende BPM online trainingen en het BPM examen.

Wie is AIIM

AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Enterprise Content Management. AIIM is een objectieve en onafhankelijke non-profit organisatie.

Tijdsbesteding

Gedurende 4 dagen wordt in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten.
De training wordt gegeven op 4 aansluitende dagen.

BPM Master (BPMm) certificering

Deze 4-daagse Engelstalige Business Process Management (BPM) training dekt het volledige kader van Business Process Management af.
Het uitgebreide BPM programma biedt u zowel inzicht in de theorie als in ervaringen uit de praktijk.
Na deze 4-daagse Business Process Management (BPM) training kunt u direct de uitdaging aan met de meest complexe vraagstukken op het gebied van procesanalyse en -optimalisatie in uw organisatie.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".