EIM-ECM-WfM

Big Data Foundation

Duur: 3-daagse training

IMF Academy: 2480 euro

EIM-campus voordeel: 7,5% --> 186 euro

Inhoud

Deze Big Data opleiding is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om uw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgt u een overzicht van wat Data Mining inhoudt en doet u hands-on ervaring op met de twee meest populaire technieken in Big Data processing; Hadoop en MongoDB.

Resultaat van de opleiding

Na deze 3-daagse Big Data opleiding kunt u:

  • uitleggen wat Big Data inhoudt en kent u de oorsprong en de karakteristieken van Big Data;
  • meepraten over de tools die beschikbaar zijn voor Big Data processing;
  • uitleggen wat Data Mining is;
  • meepraten over de meest toegepaste Big Data technieken, Hadoop en MongoDB; en
  • meer vertellen over hoe een Big Data project er uitziet en wie daarbij betrokken (moeten) zijn.

Cloud Credential Council® (CCC)

De Big Data Foundation opleiding is geaccrediteerd door de Cloud Credential Council (CCC). De Cloud Credential Council heeft als doel de succesvolle adoptie van Big Data technologie te versnellen door middel van training en certificering. In lijn hiermee heeft de Cloud Credential Council als doel te voorzien in het meest uitgebreide en diepgaande Big Data opleidings- en certificeringsprogramma ter wereld.

De Big Data Foundation certificering is leveranciersonafhankelijk. Het lesprogramma is ontwikkeld door vooraanstaande Big Data experts.

Examen

Het Big Data Foundation examen is een multiple choice, gesloten boek, examen dat uit 40 vragen bestaat. Wanneer u minimaal 26 van de 40 vragen goed heeft beantwoord (65%) dan bent u geslaagd. Het examen duurt 60 minuten.

Lesmateriaal

Als lesmateriaal ontvangt u het zeer uitgebreide, Engelstalige cursusboek waarin alle modules beschreven staan. U vindt hierin tevens een case study.
Daarnaast bevat het cursusboek praktijkgerichte oefeningen. De opleiding zelf wordt in het Nederlands gegeven.

Voor wie?

De Big Data opleiding is ontwikkeld voor Big Data projectmanagers, Business Intelligence managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus"