EIM-ECM-WfM

Business Intelligence en Business Analytics

5-daagse training

IMF Academy: 3195 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 79,88 euro

Inhoud

De vraag naar gecertificeerde Business Intelligence Professionals wordt steeds groter. CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren ’90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.

In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan aan: business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten en controllers.

Niveau opleiding

Deze opleiding wordt gegeven op HBO(+) niveau.

Voorkennis

Er worden geen specifieke eisen gesteld om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Business Intelligence en Business Analytics opleiding.

Certificering

Wilt u gecertificeerd worden tot Certified Business Intelligence Professional dan dient u twee opleidingen te volgen, t.w.:

  • de 5-daagse (deel)opleiding Business Intelligence en Business Analytics, die hier uitgebreid beschreven staat; plus
  • de 5-daagse (deel)opleiding Data Warehousing en Data Management (die u eveneens via IMF kunt volgen).

Na afronding van deze twee opleidingen bent u uitstekend voorbereid op het Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van TDWI (The Data Warehousing Institute).

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".