EIM-ECM-WfM

CBIP 13-daagse klassikaal

10 daagse klassikale training + 3 examentrainingen

IMF Academy: 7980 euro

EIM-campus voordeel: 2,5% --> 199,50 euro 

Inhoud

In de 5-daagse opleiding Business Intelligence en Business Analytics wordt het vakgebied uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. In de eveneens 5-daagse opleiding Data Warehousing en Data Management wordt in detail het ontwerpen en implementeren van een data warehouse behandeld. Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen

Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. De titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van business intelligence en data warehousing. De CBIP titel is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals.

CBIP is een wereldwijd aan belang ¬winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI-Professionals. De CBIP titel is in het leven geroepen door TDWI, een organisatie die in de jaren '90 in de VS is opgericht en nu een leidinggevend instituut voor Business Intelligence en Data Warehousing expertise ontwikkeling en certificering is. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI-Professionals steeds groter.

Ook het ontwerpen en implementeren van een Data Warehouse komt uitgebreid aan de orde. Behandeld worden onder meer de technieken en methoden om een Data Warehouse te ontwerpen en data te extraheren uit bronnen en te transformeren tot informatie. U leert een Data Warehouse voor uw organisatie te beheren en u krijgt inzicht in diverse DWH architectuurvisies en in het proces om een Data Warehouse te implementeren. Al met al toch een complete Business Intelligence training binnen een beperkt aantal lesdagen.

Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan aan: business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten, en controllers.

Niveau van de opleiding

Deze Certified Business Intelligence Professional (CBIP) opleiding wordt gegeven op HBO(+) niveau.

Voorkennis

Wanneer u zich als Certified Business Intelligence Professional (CBIP) wilt certificeren dient u minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in het Business Intelligence vakgebied te hebben. Indien u hier niet aan voldoet, kunt u onderdelen I en/of II uiteraard wel volgen en u voor onderdelen III en IV inschrijven zodra u aan deze eis met betrekking tot voorkennis voldoet.

Tarief

Sta je nog niet geregistreerd bij EIM-campus dan geldt voor jou het tarief dat op de website van onze partner staat vermeldt. 
Sta je (inmiddels) wel op EIM-campus geregistreerd dan geldt voor jou het gereduceerde tarief. Vermeld bij registratie op de website van onze partner onder 'Opmerkingen': "Kortingsregeling EIM-campus".