Over UnitedXperts

 

Samen sterker met passie en ervaring

UnitedXperts brengt (Enterprise) Information Management professionals bij elkaar. Ervaren, maar ook beginnende IT’ers. Zelfstandigen én medewerkers van bedrijven en instellingen. Om van elkaar te leren, te coachen, inspiratie op te doen, artikelen te delen en ideeën uit te wisselen. Digitaal in ‘Special Interest Groups’, maar ook met opleidingen, accreditatie, congressen en workshops.

Initiatiefnemers

Hans Dickerscheid

Na een carrière van meer dan 30 jaar in het Enterprise Information Management (EIM) vakgebied, waarvan meer dan 10 jaar als Zelfstandig Professional (ZP-er) , raakte Hans Dickerscheid steeds meer overtuigd van de gedachte dat ZP-ers veel méér voor elkaar kunnen en moeten gaan betekenen. “Alleen is maar alleen”, is een cliché, maar uiteindelijk sta je, hoe zelfstandig je ook bent, samen met je vakbroeders vele malen sterker, aldus Hans. Zelfstandig Professionals moeten veel meer en nauwer met elkaar samenwerken en er dient één platform te zijn voor het Enterprise Information Management vakgebied voor zowel de ZP’ers, als vakgenoten in vaste dienst bij organisaties. 

Benedict Böhm

 

Als Resource Director van een internationaal IT bedrijf ondervond Benedict dat het steeds moeilijker werd op het juiste moment goed opgeleid en ervaren 'personeel' beschikbaar te hebben. Investeren in opleiding blijft noodzakelijk, maar onderling kennis delen helpt kennis en ervaring verspreiden. "Hier heeft iedereen, opdrachtgever, leverancier en ZP'er, baat bij. Ons platform biedt een moderne manier om vakgenoten bij elkaar te brengen", aldus Benedict