Over onze Partners

Documentwereld

DocumentWereld is de grootste titel in Nederland op het gebied van Document- en Enterprise Information Management. Informatie wordt gepubliceerd op de website documentwereld.nl, via nieuwsbrieven, magazines als DocumentWereld Magazine en EIM professional. Tevens organiseert Documentwereld (mede in haar rol als media- en communicatiepartner van de EIM-campus)  kennissessies en is zij mede-organisator van de EIM Awards.

Meer informatie: www.documentwereld.nl 

Terug naar boven

Strategy Partners Nederland

Strategy Partners Nederland (SPNL) is de onafhankelijke marktresearch-, strategieadvies- en programma managementorganisatie in de ECM/EIM-markt. SPNL helpt leveranciers en gebruikersorganisaties bij het verbeteren van hun slagvaardigheid en resultaatgerichtheid. Dit voor de totale onderneming, een divisie of voor een specifiek project. Onze kracht is een uitmuntende marktkennis en projectervaring op het gebied van Informatie Capture, Enterprise Content / Informatie Management, Business Process Management en Output/Customer Communicatie Management. Dit aangevuld met informatie uit eigen marktonderzoek en informatie van uit vergelijkbare buitenlandse marktonderzoeken, waarmee onze kennis ook een internationaal afgestemd karakter heeft. Als ervaren business managers in dit marktgebied spreken wij uw taal en kennen uw uitdagingen.

Meer informatie: www.strategy-partners.nl/

Terug naar boven

TAPAS, Tekstschrijven als Passie

TAPAS, Tekstschrijven als passie is het contentproductiebedrijf van John de Waard. Hij is nagenoeg zijn hele werkzame leven (vanaf 1991) actief geweest in de wereld van journalistiek en media. Van daaruit heeft hij zich ontwikkeld als een veelzijdig schrijver en inhoudelijk specialist voor diverse media en uitgevers. Specialiteit is het produceren van teksten en artikelen in het vakgebied van Enterprise Content Management. Daarin is hij ook nationaal en internationaal onderscheiden, hetgeen wijst op grote erkenning van en waardering voor zijn deskundigheid.

Meer informatie: www.tekstschrijvenalspassie.nl/

Terug naar boven

International Management Forum (IMF)

International Management Forum (IMF) is de partner die samen met ons de opleidingen verzorgt en waar onze participanten met korting gebruik van kunnen maken. IMF is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (veelal certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Internationaal worden deze cursussen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.

De cursussen die IMF uitgeeft en organiseert sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van UnitedXperts en bestrijken meerdere vakgebieden. De inhoud van de cursussen wordt in nauwe samenwerking met vooraanstaande vakspecialisten ontwikkeld.

Terug naar boven

TIMAF

Organisaties die succesvol willen zijn in deze snel veranderende wereld realiseren zich dat zij een digitale transformatie moeten doormaken. TIMAF - The Information Management Foundation - helpt organisaties met methodieken, trainingen, best practices en advies naar een hoger niveau van informatievolwassenheid. Zodat zij klaar zijn voor die digitale transformatie. 

De onafhankelijke experts van TIMAF werken voor organisaties als KLM Air France, Denso, OESO, KAEFER, TELE2, Belastingdienst, UWV, Van Gogh Museum, Ahold, UvA, UMC Utrecht en het Van Gogh Museum.

Terug naar boven

Heliview Conferences & Training B.V.

Onze partner Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen. Deze initiatieven, die zich met name richten op de branches informatie- en communicatietechnologie (ICT), mobiliteitsmanagement, industrie en zorg, zorgen voor kennisdeling en brengen zakelijke contacten tot stand.

Congressen en evenementen

Hun congressen en evenementen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om kennis te delen en te netwerken. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables. Hun concept van 1-op-1 gesprekken garandeert dat deelnemers en partners op een eenvoudige en informele manier contact met elkaar leggen om kennis en ervaring uit te wisselen.

Trainingen

In hun unieke en praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis, skills en tools voor deelnemers en hun organisaties. Ze werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die hun expertise, kennis en ervaring delen.

Internationale studiereizen

Tijdens hun internationale studiereizen, staat kennisdeling en netwerken met (hoger) management en senior specialisten centraal. De studiereizen gaan naar de meest prestigieuze en inspirerende internationale conferenties, waar de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied worden getoond.

Terug naar boven

Andersen-Online

Wij hebben met Andersen-Online de perfecte partner en dienstverlening gevonden voor onze financiële activiteiten. Deze dienstverlening wordt door Andersen-Online ook aan onze Xperts, opdrachtgevers of leveranciers geboden. Onderstaand een korte toelichting op de geboden dienstverlening.

Digitale boekhouding

Onze volledig digitaal werkende boekhouder Andersen-Online, draagt zorg voor het juist boekhoudkundig verwerken van alle financiële transacties. Groot voordeel van Andersen-Online is dat hij, na jaren als rijksaccountant bij de belastingdienst gewerkt te hebben, de werkelijke kneepjes van het vak in relatie tot de belastingwetgeving kent. Met zijn digitale tools, het financiële inzicht dat je krijgt plus de verdere persoonlijke ondersteuning van Andersen-Online kun je zelf betere financiële resultaten halen. Tijd die jij nu aan je boekhouding besteedt, die kan dan door je worden benut aan je eigen vakgebied.

Middels een digitaal werkend boekhoudsysteem is het een kwestie van het nemen van een foto van een bon of factuur middels de Conto app (smartphone en tablet) en klaar ben je. Als je dan ook al je zakelijk transacties met je bankkaart betaald en regelmatig één download van je MT-940 transacties van je bankrekening aan Andersen-Online aanlevert, dan is je boekhouding bijna direct op orde. Wij werken als UnitedXperts overigens met een BUNQ Bank account, omdat die automatisch online gekoppeld kan worden met Conto en het downloaden van de MT-940 helemaal overbodig maakt.

Alle aangiftes, zoals je Omzet- en je Inkomstenbelastingen maar ook je Privé aangiftes, worden daarna door Andersen-Online voor je geregeld. Een mooie vorm van het volledig ontzorgt worden. Klik voor een brochure HIER.

Broodfonds

Via Andersen-Online kan er bij voldoende animo een Broodfonds constructie geboden worden aan onze Xperts. Je stort dan geld op een eigen rekening, wat ook altijd van jou blijft. Over en weer worden schenkingen gedaan aan elkaar op momenten waarover vooraf en onderling afspraken zijn gemaakt met alle deelnemers van het broodfonds. Denk hierbij aan ziekte en aan bijvoorbeeld momenten dat iemand tijdelijk zonder een opdracht zit. Ook zijn er vooraf afspraken gemaakt over wanneer zo’n schenking van toepassing is, voor welke maximale duur een afspraak geldt en wat de hoogte is van het te schenken bedrag. Dit gehele proces zal voor UnitedXperts, bij voldoende animo en nadat er over en weer afdoende vertrouwen is opgebouwd tussen de potentiele deelnemers, door Wil-Online worden gefaciliteerd.

Advisering

Andersen-online kan je adviseren bij de keuze van een rechtsvorm, bij belastingtechnische zaken en ook bij de invulling van de wet DBA.  Op basis van de door jou verstrekte informatie en uit een persoonlijk gesprek kan hij je adviseren en alles organiseren wat nodig is en wat hij als derde persoon mag doen voor je. Zo zal je zelf altijd wel de inschrijving bij de Kamer van Koophandel persoonlijk moeten doen.

Kosten

Voor een vaste jaarlijkse bijdrage die per kwartaal zal worden gefactureerd wordt je btw-kwartaal aangifte, je jaarlijkse zakelijke belastingaangifte en ook je privé aangifte van jou en je eventuele partner geregeld. Tevens kun je gebruikmaken van zijn advisering.

De prijzen voor de Xperts zijn (inclusief btw):

Eenmanszaak 1.200,- euro
1x Werk BV 1.500,- euro
1x Werkmaatschappij BV, 1x Holding BV 1.800,- euro

Voor een schappelijk bedrag krijg je een hoop uitgekiende financiële dienstverlening tot je beschikking. Het is niet voor niets dat UnitedXperts zich aan Andersen-Online, als onze financiële partner, verbonden heeft.

WMO

Vermeldenswaardig is dat Andersen-Online bij de uitvoering van zijn dienstverlening ook gebruik maakt van hoogbegaafde gecertificeerde boekhoudkundige medewerkers met een handicap. Hiermee biedt Andersen-Online ook een positieve bijdrage aan onze maatschappij, zoals die met de WMO wet bedoeld is.

Terug naar boven