Ik werk in vaste dienst

De voordelen voor medewerkers die in vaste dienst van organisaties werken zijn gekoppeld aan het gekozen participatieniveau.

Niet alleen jij profiteert van de geboden voordelen, ook je organisatie profiteert mee. UnitedXperts regelt voor participerende organisaties namelijk een flexibele kennisschil bestaande uit Zelfstandig Professionals, die op basis van hun specifieke EIM-kennis en vaardigheden graag aan jouw organisatie verbonden zijn. UnitedXperts levert daarbij diensten als architectuur advies, projectmanagement, resource management, recruitment (van specifieke zoekopdrachten,  Young-talent recruitment tot headhunting), coaching en opleidingstrajecten. Participatie biedt ook inhoudelijke ondersteuning bij het opstellen van de juiste ‘search’ profielen voor de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Door onze vakinhoudelijke invalshoek vergroot én versnelt de ‘vind-kans’ en verkleint de kans op een ‘mis-hire’.

Als participerende medewerker ontvangt je zelf korting op tal van opleidingen en je krijgt afhankelijk van je registratieniveau korting of geheel gratis toegang tot onze evenementen. Tenslotte kun je, afhankelijk van je deelname niveau, actief zijn binnen onze Special Interest Groups.

 

  WAAROM REGISTREREN

Dit is het gratis instapniveau voor EIM vakgenoten met een vast dienstverband die met de volgende voordelen onderdeel wil uitmaken van de EIM-campus community;

 • Ontvang onze EIM-flits "op maat"
 • Ontvang korting op EIM-gerelateerde opleidingen
 • Sta direct in contact met EIM vakgenoten
 • Korting op onze evenementen
 • Ontvang de digitale editie van ons “glossy” vakblad EIM professional

 

 

WAAROM PARTICIPEREN

Geniet van alle voordelen van registratie bij EIM-campus. Met 'Participatie' doe je tegen een kleine vergoeding actief mee en kun je gebruik maken van extra voordelen;

 • Actief deelname aan Special Interest Groups (SIG's)
 • Begeleiding bij publicaties en presentaties
 • Gratis deelname aan SIG gerelateerde evenementen
 • Korting op accreditatie
 • Ontvang ons "glossy" vakblad EIM professional (papieren editie)
 • Samenstellen "flexibele schil" met EIM vakgenoten

 

In de participatievoorwaarden van UnitedXperts worden de onderlinge afspraken toegelicht. Voordat je je inschrijft kun je deze nalezen. Inschrijven betekent dat je de voorwaarden accepteert. Is een deel van het jaar verlopen, dan wordt het tarief berekend op basis van de nog resterende volledige maanden. Doe je actief mee, dan kies je voor deelname van minimaal 1 volledig jaar.

Maatwerk

Indien gewenst kan ook maatwerk dienstverlening worden besproken. Neem hiervoor via ‘Contact’ contact met ons op of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..